27 februar 2014

Jeg må midlertidigt sygemelde mig fra tasterne..

Det går når jeg bare strikker ell hækler. At bruge højre hånd. Men når der ryger brug af haveredskaber oveni, så går det helt galt, og ja.. nu går jeg rundt med kun een brugbar arm/hånd.                                                                   
Det er totalt bøvlet og tålmodighedskrævende at skrible med venstre, og at blogge konsekvent fra mobilen er dødsygt, så jeg er nødt til at stoppe lidt op. Det irriterer mig vældigt, og endnu mere at jeg efter næste torsdags operation er sat ud af spillet en tid, men jeg må jo bare bøje mig. Var ellers lige ved at droppe planen om at gå til kniven, det gik jo meget godt. Ing'            Lige altså indtil denne uge, hvor jeg virkelig er gået til den derude. Nu er hånden død og jeg sur og tvær. Og jeg kaster lange blikke efter strikketøj og hæklenål.                                                
Jeg må nøjes med at vandre derude. Nyde at vejret er så skønt, og at jeg har smidt støvlerne, ihvertfald så længe vi har de milde og tørre dage.                               I stedet for at blogge, kan jeg heldigvis kommunikere via Instagram, så det gør jeg, og der kan I også kigge med. Hvis I vil hilse på og se hvordan det går.                             
 
 I weekenden er der messe her i byen, og det vil jeg bestemt benytte mig af. Ligesom jeg vil pakke garn og rod lidt væk, så jeg ikke hver dag skal frustreres for meget. Jeg vil deltage i min DAT undervisning hver onsdag. Min Kontaktperson kører mig frem og tilbage indtil jeg selv kan igen, en total luksus som glæder mig meget.  Sidst men ikke mindst vil jeg øve mig på de opgaver jeg får med mig derfra, det kan jeg nemlig nemt. Også med kun een arm hihi.             
Den her udsigt er der lige ved indgangen til kurset. Fantastisk ik..                                See you later :-)         

3 kommentarer:

 1. Du virker glad og fuld af håb - dejligt :) Jeg er ikke på instragram, så jeg venter bare her med at høre nyt :)

  SvarSlet
 2. Pøj pøj med det hele. Vil selv ud og nyde haven uden at bestille noget, bare et krus kaffe med.

  Mange hilsener Hanne (Århus)

  SvarSlet
 3. Tænker, at det måske er godt med et nedsat risikofrit tempo - især fra havearbejdet. Var der ikke noget med en lydefri hånd uden sår og den slags?
  mvh lone

  SvarSlet