06 marts 2014

Jeg har endnu ikke aflyst, så jeg tror søreme det lykkedes ..

 

 

 

IMG_3918

Om nogle timer er jeg den der bliver hentet, og så er der ingen måde at udskyde på længere. Selve operationen er jeg ikke bekymret for, og I går i DAT gruppen, fik jeg vendt mine spekulationer, hvilket var rigtigt godt. Jeg er dog stadig loren ved selve det, at være alene de næste dage, med en hånd som ikke må noget som helst, og som skal pakkes ind når der er badetime..

 

 

IMG_3932

 

Lige ved siden af Behandlingshovedkvarteret i Maribo ligger kajakklubben.  Det er simpelthen ( på denne årstid..) det mest rolige og skønne sted, så jeg var et smut forbi igen i går. I tåge og fugtigt vejr lå klubhus og sø øde hen, og der var så tyst som i en hemmelig skov. Trods byens liv lige ved siden af, er det som om alt forsvinder når man står på bådebroen helt alene sådan en dag. Ikke en vind rører sig. Kun ænder og småfugle giver liv til vandoverfladen, imens en enkelt måge bralrer op. Fuldstændigt fantastisk. Intet mindre.

IMG_3929IMG_3930IMG_3937

IMG_3935IMG_3941IMG_3945

 

 

 

 

IMG_3878

I haven har jeg gjort hvad jeg kunne. Sat alt hvad jeg har haft stående i jorden. Gravet rødder op. Lavet hegn ( der mangler endnu tre paller for, at der er lukket fornuftigt af ) flyttet sten og grus, sat redskaber på plads og lavet forsøg med enkelte frøsorter. Når weekenden rammer med den lovede sol, kan jeg med sikkerhed sige at jeg vil være at finde derude uanset hvad, om det så bare er med min kaffekop. Har ind i mellem tanker om, hvorvidt jeg er en rablende tåbe, for HVER evig ENESTE dag, kan jeg samle en ulidelig mængde skrald op derude. I går var det bla et stykke fransbrød, som lå lige midt i haven!!  Foruden et par tomme dåser. og en enkelt knækket blomst.. Det er nærmest skruen uden ende, og selvom jeg HAR bedt udlejer om hjælp, så er det altså ikke sket endnu.

IMG_3873IMG_3876IMG_3887IMG_3898

IMG_3957IMG_3958

Nå, men så er det da godt at jeg selv kan, og nu står de første paller altså på plads. Der mangler stadig mange sten som jeg vil fylde i bunden, men lidt har jeg allerede lagt der til at støtte, og som bund for stenbedsplanter. Fra midten og op, fylder jeg på med kviste og kvas, og hvad jeg ellers synes der passer, og så har jeg faktisk uden at det var tiltænkt fået bygget mig et kæmpe insekthotel. Det går slag i slag, men jeg gider altså ikke at det hele er nyttelyst fordi skoleungerne ikke kan kende forskel på dit og mit. Og på en skala fra et til ti, hvor belastende er det mon så, at jeg kan stå og se hvordan den ene fulderik efter den anden, helt uden blusel og direkte foran mig, står og pisser i min indkørsel?? 

 

IMG_3953 Jojo, her er ihvertfald liv og et par udfordringer at tage op. Senere. For nu er udfordringen af en helt anden art, og nok så irriterende. At være en enarmet hystade i en periode. HA!

 

IMG_8113

4 kommentarer:

 1. Du har været på hårdt arbejde i haven - hvor er det bare blevet fint. Og hvor er det godt at du for operationen overstået, så du kan komme videre i livet ;0)

  SvarSlet
 2. Hvor er du sej, at du tager kampen op mod de ubudne gæster og det ser rigtig godt ud. Hvis ikke eleverne forstår det, foreslår jeg, at du ringer til skolelederen. Så kan han/hun påtale det ved et fællesmøde på skolen. Held og lykke med operationen og dagene, der følger.

  SvarSlet
 3. Helle Storch er nok inde på noget af det rigtige. Tag fat i en ansvarlig voksen, for det er ikke sikkert, at dit fine stakit hjælper - desværre. Jeg samler dåser og flasker og kartoner op ude ved vejen, hvor haven er hegnet af, og der er en bred græsrabat foran hegnet. Skidtet ligger så godt som aldrig i rabatten, men inde bag ved hegnet, og genboen overfor er plaget på samme måde bag sit 2 meter høje hegn. Vi ved ikk hvem, det er - mange forskellige formentlig - men vi er efterhånden taknemmelige, når bare de ikke slår flaskerne i stykker, før de sender dem på flugt.
  Held og lykke med operationen i dag
  og med operation skrald
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. hvor er det trist at du skal have de problemer med affald i din have..

  SvarSlet