14 april 2014

Ahhhh skoleferieeeeee

 

 

Havde helt glemt, at skolerne jo har lukket i en hel uge nu.  Yeepee  Det betyder en helt stille have. Og lyde af naturen. Og ja bare.. RO

 

 

Det trænger jeg til, så selvom jeg er for træt til udendørsliv, kan jeg snildt have terassedøren åben alligevel. Har alle mulige kreative projekter på to do, men ærligt talt tror jeg ikke det bliver til meget. Føler allermest for bare at tage en time ad gangen, og se hvad jeg har lyst til. Om jeg har lyst til noget.

 

Jeg er meget bevidst om, hvilken luksus det er at have den frihed og uanset, hvordan jeg går rundt og har det, er den viden med mig. At det hele ville være SÅ meget sværere, og SÅ meget mere stressende, hvis jeg ikke var pensionist. Så tak til Frederiksberg Kommune, der dengang i 2003 insisterede på, at det var den bedste vej for mig at gå.

 

cats

4 kommentarer:

 1. Det er også det bedste der er hændt mig, at få pension. Fik pension i 2004 pga Sclerose.
  Jeg har aldrig haft det bedre, og min/vores dag er helt vores egen.

  SvarSlet
 2. Jo! Jo! I modsætning til hvad brutaldemokraten Coridon mener, kan man udmærket have en identitet, selv om man ikke tilhører arbejsmarkedet.
  Nyd endelig stilheden, så længe den varer. Har du i øvrigt lagt mærke til gennem medierne, at ro og stilhed er den nye luksustrend? Den er dyr at anskaffe, hvis man bor i (større) byer, og så må den jo være værd at stræbe efter, ikk?!
  Glædelig hyggemandag
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen så rigtigt Jytte
   Jeg ville dø, hvis jeg skulle bo i en storby, her på Falster er der højt til himlen og kort til vandet, jeg elsker det, har boet her hele mit liv, på nær 7 år i Sverige :)

   Susanne

   Slet
 3. Også en rigtig god dag fra mig. Læser af og til med, men min Ipad vil ikke lade mig lægge en kommentar. Nu sidder jeg ved den stationære. Men skal have sparket mig selv i gang med det huslige, og derefter måske lidt havearbejde (selvom det blæser).
  Ha´ en god dag og nyd freden.

  Mange hilsener Hanne fra Århus.

  SvarSlet