12 november 2014

Efter mængder af besøg kommer mængder af stilhed

 

 

 

Der har været flere besøg de sidste par måneder, end jeg ellers har haft på et helt år. Sjovt, som det lige er faldt sådan, at mine gæster alle har taget turen herned i en klump så at sige, men det har været en fornøjelse med de mange gensyn. Dog.. jeg er nu metalt udmattet selvfølgelig og fyldt med gode minder, så indtil jul skulle der gerne ikke ske ret meget andet end hverdagen. Den hverdag, som er så ensartet at nogle sikkert ville dø langsomt, men som jeg elsker og har gavn af.

 

 

 

 

Mine forældre og Rene besøgte mig i oktober, og november har budt på besøg af Bettina og Pernille, børn og svigerbørn og min moster fra Bath.

IMG_0631

IMG_0632IMG_0811IMG_0929

 

Lidt morsomt med Holger forresten. For han har virkelig udviklet sig til en værre selskabskat, som med stor selvføligelighed forventer opmærksomhed fra alle mine gæster. Den eneste undtagelse var Bettina og Pernille!  Dem nægtede han simpelthen at have med at gøre!!  Det er et mysterium, men en teori kunne være at de overnattede i et sommerhus, som har spor af hund. Omvendt har MajbrittNabo to af slagsen og hende elsker han altså. Katte er ikke sådan lige at regne ud, må jeg igen indse.

 

IMG_0893

Heldigvis elsker han også mig :- )

9 kommentarer:

 1. Kære Henriette.
  Hvor er det et dejligt billede af dig og dine børn og svigersøn

  SvarSlet
 2. Åh det er da kærlighed mellem dig og Holger....dejligt at se kattens hengivenhed. Skønne fotos af dine børn og familie.
  Kan se at Holger betyder helt vildt meget for dig. Mine dyr (hund og kat) kan jeg heller ikke leve foruden.
  Kram fra Helle

  SvarSlet
 3. Siger jeg også.
  Og hvor er det dejligt, de lige kunne hjælpe dig med lidt bortkørsel. De er unge og har energen!

  SvarSlet
 4. Ud af de her billeder, ser man, at der er kærlighed til dig fra din familie, dine veninder og ikke mindst fra din sjove hankat :-) Livet kan være hårdt, men også dejligt på samme tid :-)

  SvarSlet
 5. Du er et dejligt mennesker, der trods alt hvad du har at kæmpe med, finder det positive frem. Ikke noget med navlepilleri her på bloggen. Ikke en konstant higen efter anerkendelse, og opblæste foto's af langborde med te i koppen. Ikke noget praleri og afvisende kommentarer fordi du ikke har tid. En ærlig og helt igennem fantastisk blog, hvor du beskriver dine kampe. I Lååååwe U. kh Mayer

  SvarSlet
 6. Hvor er det godt, at du har mennesker - og kat - der elsker dig... :-)

  SvarSlet
 7. Det sidste billede - ren kærlighed.

  SvarSlet
 8. Hvad er det for noget dejligt strik du har på - den gule?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, det er en sweater jeg strikkede for et par år siden efterhånden. Helt almindelig men i en skøn farve :-)

   Slet