31 december 2014

Happy new yeaaaaar 2014, godt nytår og vi ses i 2015

 

 

 

IMG_2225

Ja altså, jeg har faktisk ikke eet eneste billede med noget der bare minder om nytår på, så I må nøjes med ovenstående foto fra tv forleden hihi.

 

 

Jeg fortsætter med at slumre en stor del af dagene væk, og i dag er ingen undtagelse. Dog har jeg været ude halvanden time med Holger. Vi gik vores fastlagte rute, og på vejen så jeg en kæmpe mængde mos, som jeg har slæbt med tilbage. Jeg vil gerne have, at det bageste af haven med al skyggen bliver til skovbund, så jeg har været på jagt efter mos. Købte noget i december, men det rækker jo ingen vegne, og iøvrigt er det jo fjollet at købe, når jeg ved at gå en tur kan finde det helt gratis, så altså.. nu ligger der en begyndelse på en lille bakke med mos omkring kanstanjen. Håbet er at det bider sig fast, og at det vil sprede sig med tiden.

IMG_2285[1]

 

 

 

Nu vil jeg ønske alle jer derude et rigtig godt nytår. Jeg håber I får lige den aften I har det bedst med, og at I kommer godt ind i det nye år. Selv vil jeg bare nyde at jeg er her. I mit eget hjem. Med Holger at passe på. Jeg købte lidt kransekage i går, men det er jeg kommet til at spise allerede.. UPS!  og det endda til trods for, at jeg ikke syntes det var bagt nok, men sådan er det med mig, og  derfor må jeg så sidde og skamme mig når klokken rammer 24. SÅ kan jeg da lære det kan jeg.

 

Tak for alle de skønne kommentarer I har skrevet til mig i 2014, og bare kom med flere i 2015. På gensyn der og lad nu være med at brænde for mange kroner af på krudt ing..

 

IMG_2272[1]

16 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår i lige måde, Henriette. Du kan tro nej - her bliver ikke brugt en øre på fyrværkeri. Vil hellere bruge mine sparsomme penge på noget mere fornuftigt/sjovt... Jeg har nydt at se dine billeder af Holger fedtemus herunder - hvor var det godt, at I fandt hinanden... Pas godt på ham her til nytår. Jeg holdt altid mine katte inde den aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mia. Jeg har det på samme måde, og faktisk har jeg snoldet lidt af min julegave på udsalg i går. DET synes jeg nemlig er sjovt, og nu er der et par kopper på vej som jeg har ønsket mig i flere år. De holder noget længere end en raket hihi. Hvis altså jeg ikke taber dem .. Tak fordi du har læst med om Holger, jeg er så glad for ham altså.

   Slet
 2. Godt nytår til dig, skønne Henriette. Jeg følger dig både her og på IG, og du er altid den jeg kikker først efter. Du skriver så godt og rørende og sjovt om det RIGTIGE liv du lever på godt og ondt. Så tak for gode, sjove, tankevækkende og også triste indlæg, som alle giver mig mulighed for at reflektere over mit eget liv. Det er sådan en fornøjelse at følge dig og Holger (eller er det Holger og dig). Jeg skriver ikke så tit en kommentar her på bloggen, der er mere fra IG du hører fra mig, men det er bare nemmest :0) Kæmpe nytårskram til dig! Kh @mariannebojesen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne. Sikken sød hilsen at få, den varmer mig rigtig meget, og det glæder mig også at det jeg skriver kan give noget at tænke over. Bare engang i mellem :-) Og ja.. det er Holger der går forrest haha. Ingen tvivl om det. Rigtig godt nytår og på mange gensyn i 2015 både her og på IG: Kh Henriette

   Slet
 3. Håber du får en dejlig aften sammen med Holger, ligesom I bedst kan lidt det. Er glad for at have fundet din blog, du skriver nogle gode indlæg. Kh. Susanne (muttidutticom)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne, og jeg er glad for at du kommer forbi her. Tak for det og også godt nytår til dig. Håber du kom godt ind i det :-))

   Kh Henriette

   Slet
 4. Tak og godt nytår til dig også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lene, håber du/I kom godt ind i det, og at du har haft nogle fredelige fridage henover julen.
   Kh Henriette :-)

   Slet
 5. Også et rigtig godt nytår til dig :)
  Her bliver ikke brugt en eneste krone på krudt. Vi har jo 3 beagler og de to af dem er så bange for sådan noget - så det er strengt forbudt her på grunden. Vi skal hygge os med god mad og film i selskab med vores to drenge og alle beaglerne. Julen har været dyr og så er jeg lige kommet til at bruge næsten 500 på garn til et strikket tæppe jeg absolut må lave - uh ha - men det glæder jeg mig til at komme i gang med når det kommer efter Nytår. Ha en rigtig god aften :)
  Ina

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha uha Ina.. det var vist et uheld hva, med det garn haha ;-) Ej, det er bestemt ikke det værste at bruge penge på, og hellere garn end krudt ik.. Hvad garn har du købt så?

   Kh Henriette

   Slet
 6. Godt nytår til dig og Holger. Vi er helt alene - næsten. Ungerne er begge taget i byen, mens vi har fået hvervet som kattepassere. Helt med vilje har vi droppet kransekagen - ingen af os bryder os i virkeligheden særlig meget om det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærligt talt ikke nogen dårlig tjans.. at passe katte :-) Jeg kan jo godt lide kransekage, men altså kun hvis den er bagt ordentligt. Denne ene gang om året smager det dejligt, men ved gud det er en kostbar fornøjelse hihi.

   Knuuuuuus

   Slet
 7. Rigtig godt nytår til dig Henriette og tak fordi jeg må læse med her. ♥ ♥ ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Catarina, og jeg takker fordi du stadig gider hihi. Mange mange knus og på gensyn i 2015 :-)

   Slet
 8. Rigtig godt nytår til dig og Holger! Jeg har tilbragt aftenen/natten med migræne, havde ellers som nytårsforsæt, at det skulle være slut med det, har haft næsten konstant siden 23. december. Men det lader til at min knold har andre planer end mig
  Håber at du får et rigtig godt 2015.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh for fanden da, jeg ved hvordan det føles. Efter så mange dage er man ved at blive helt sindssyg ikke.. Og hver aften håber man at næste morgen er lige DEN morgen, hvor smerten ikke længere er der. Jeg ønsker dig et godt nytår og håber at hovedet nu her fredag morgen, er på retur hos dig. Kh Henriette :-)

   Slet