02 januar 2015

Jamen så blev det da januar for fuld udblæsning

 

 

En rigtig hade en af slagsen..

 

 

Noget er gået min næse forbi, for jeg har slet ikke opfattet at vi i dag skal have blæsevejr af den rå slags! Min krop trænger i den grad til at komme ud, men jeg hader bare blæst så det bliver udgang på tid vi taler om på denne 2. dag i 2015.

 

Sådan en dag her kan helt tage pippet fra mig. Den del af det indre, som jeg ikke har kontrol over, reagerer på omgivelserne, uden at tage hensyn til de foregående gode og glade uger. Jeg går helt ned, og det eneste jeg kan være positiv omkring, er bevidstheden om at disse røvdage ikke længere vare i månedsvis ad gangen. Er jeg heldig skinner solen mentalt igen inden længe.

 

Jeg kan også trøste mig med, at jeg med garanti ikke er den eneste, der har det sådan. Helt almindelige velfungerende mennesker uden diagnoser, har sikkert også svært ved at hilse en dødsyg grå, blæsende, kold, træt og med tomt køleskab, 2. januar velkommen. Har jeg ret?

 

 

Nu det her med at komme ud..

 

Planen var, at jeg skulle ud for at handle ind i dag. Der er et brev jeg skal have smidt videre til kommuedamen, og ja.. så ville jeg så gerne bare have rørt kroppen, for den gør ondt nu. Ondt fordi mine møbler ikke er så gode, som jeg kunne have brug for. Når man er ung og sprød påvirker det ikke synderligt, om man sover på det ene eller andet, ejheller er en blød sofa det store problem, men jeg er nået dertil, hvor min krop bare smerter så meget, hvis jeg har været inaktiv for længe. Jeg bruger haven som motion, og den er ikke aktuel i dag, så hvis jeg kan trække mig selv op på niveau, bliver dagens aktivitet i stedet noget med at ordne vasketøj, rydde op i køkkenet, og så måske se om jeg kan finde et andet sted at sidde med computer og håndarbejde. Men ud.. det kommer jeg muligvis ikke. Jeg overskuer det ikke. Mælken rækker til i morgen, og jeg har masser af nudler..

 

Bedre bliver det ikke.

 

På en fredag

 

I januar

 

I det herrens år 2015

 

 

IMG_1932

5 kommentarer:

 1. Mht at sidde godt: prøv at kigge efter en gammel, polstret, smal lænestol med stejl, høj, rygformet ryg. Sådan en med fjedre. Der findes nogle, som er smalle, ikke brede, og ikke fylder ret meget. De koster ingen penge på genbrugsteder. Den bedste, jeg har, stod på containerpladsen til gratis afhentning. Der må være møbelgenbrugssteder i nærheden af dig, Måske en dårlig dag kunne bruges til udflugt for at finde stol. Hvis jeg kan finde foto af den type lænestol, jeg mener, skal jeg sætte et ind. Man sidder virkelig godt og også lunt i den type lænestole, og der er god støtte i ryggen, når der strikkes. Kh Mette.

  SvarSlet
 2. Ihhh du må meget gerne sende et foto, for jeg kan ikke lige se den for mig. Her kan snildt være en smal stol nu da jeg ikke fik fat i den gyngestol jeg drømmer om :-) Mange tak Mette

  SvarSlet
 3. Lige det foto jeg hurtigt kunne finde, De findes mere smalle og med noget stejlere ryg. Du skal prøve den på genbrugsstedet og mærke, om den støtter godt i ryggen. Men fald nu ikke for en bred lænestol, den bliver du træt af i en lille stue. Du kan altid drapere med stof eller tæppe, så vær ligeglad med om betrækket ikke er kønt. Max.100 kr ville jeg sætte som pris, da den type stole jo ikke er eftertragtede eller "retro" for tiden. Kh Mette. https://dbastatic.dk/pictures/pictures/d7/f2/655c-18ac-43e9-a695-8a4ade3c3110.jpg?preset=normal

  SvarSlet
  Svar
  1. Her er den helt rigtige model, den er som skabt til at sidde godt i, når der hækles eller strikkes. http://www.got-blogger.com/tilisblog/?p=71

   Slet
 4. Nej, Henriette! Du er ikke den eneste, som har det sådan i voldsomt blæsevejr. Jeg har efterhånden mødt mange lidelsesfæller. Ikke bare humøret gør knuder, men også kroppen. Da jeg var ung arbejdede jeg et år på en kostskole i Alperne i Schweiz, og når der om foråret skulle arrangeres weekendudflugter, blev jeg konsulteret om vejret en 3-4 dage i forvejen. Jeg kunne nemlig mærke, når Fönen/Siroccoen fra Sahara var på vej, og under sådanne vejrforhold måtte de unge mennesker ikke bevæge sig uden for landsbyen, fordi der sker flere ulykker, når vejret er dårligt. Mange kirurger dernede opererer for resten heller ikke, når F/S hærger. Dels fordi patienterne er mere udsatte for komplikationer, dels fordi de selv måske ikke koncentrerer sig optimalt.

  Nu skal jeg ud i et ærinde, som ikke kan opsættes. Men det regner da i det mindste ikke mere. Hvis der er noget, jeg haaaaaader, er det regnvejr og blæsevejr på én gang.

  Godt nyt år, Henriette,
  og Happy Knitting
  Jytte
  www.danishknitdesign

  SvarSlet