02 januar 2015

Jeg hev mig selv op og fredagen blev orange

 

 

 

 

IMG_2337

Jeps!   Det var lige hvad den blev. Op og ud, og uden at jeg har tænkt nærmere over det i situationen, er jeg endt med at handle orange. Det MÅ være det ubevidste der arbejder under overfladen, og det MÅ være fordi jeg bliver så meget mere kvik af friske farver når dagen er mørk. Der lå også kæmpe appelsiner i min pose, men dem har jeg glemt at smide på billedet..

 

Forresten står solen nu høj og klar på himlen, så fredag blev alligevel ikke så værst. Jeg advarer dog alle om, at den næste månedstid sansyligvis vil begynde på samme måde som i dag, med at jeg skriver om at alt bare er såååå gyseligt, og så op ad dagen lysner verden og mit sind alligevel. Jeg kan ikke gøre for det, men jeg gør hvad jeg kan for at bekæmpe det. År efter år. Sådan er det bare.

 

IMG_2336

5 kommentarer:

 1. Måske du bare lige skulle vente med at skrive til om eftermiddagen/aften, for så er det jo positivt ofte alligevel :-) Dejligt du kom op og ud uanset. Godt Nytår!

  SvarSlet
 2. Orange tulipaner er noget af det bedste ved den her årstid.
  Skæg observation, den med at du har handlet orange i dag. Jeg elsker billedet af de indkøb. Det billede burde forstørres og hænges op et godt sted.

  SvarSlet
 3. Åh jeg kender det! Endelig et nyt år og en ny begyndelse - selve tanken giver ny energi. Når det så regner og blæser og det stadig er mørkt, mister man gejsten. Heldigvis går det den rigtige vej helt uden at det koster noget eller kræver særlig indsats. Vi må prøve at være tålmodige og tænde nogle stearinlys og nyde varmen fra brændeovnen lidt endnu.

  SvarSlet
 4. Da du deler både lyst og mørkt med os klarer vi sagtens begge dele. Godt nytår til dig og fedte"greven" :-)

  SvarSlet
 5. Orange er faktisk min hade-farve, men de der orange tulipaner kunne sagtens ha' havnet på mit bord.
  Det er da virkelig lækkert med farver.. elsker det.. Nu går det den rigtige vej og 2015 skal være året hvor det er min tur til at få en have..

  Rigtig godt Nytår herfra.. <3

  SvarSlet