14 marts 2015

Tror bare jeg bliver inde i dag

 

 

 

 

IMG_3802

Der har været aktivitet tidligt fra morgenstunden udenfor i dag. Selv tror jeg bare jeg bliver inde i huset. Arbejdet med at få det store træ delt og kørt væk er en større operation, som jeg heldigvis ikke er en del af, og det passer mig egentlig helt fint. Det er pivkoldt og ikke fristende at lege havedame.

 

Det kunne tyde på at jeg får en af de dage, hvor jeg intet udretter fordi der er for meget jeg gerne vil, men at sidde og tænke tanker omkring det rækker vel også. På en kold lørdag i marts.

 

 

IMG_3790

6 kommentarer:

 1. BRÆNDE!
  Jeg forstår godt, du holder dig væk. Men fra nu af kan det kun blive bedre ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får ikke brænde af dette træ, da det er betalingen til manden der har fældet det. Det er ok med mig, jeg får alt det overskydende, som jeg har brug for til flis :-)

   Slet
 2. Jeg forstår godt at du bliver indenfor, når det er koldt og blæsende udenfor, så kan du også tænke tanker over eventuelle projekter der skal gøres udenfor, når temperaturen bliver en tand højere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Susanne, og de tanker er der jo masse af :-))

   Slet
 3. Aii - håber da, de efterlade en hel del af træet til dig. I skåret og kløvet stand, så du kan bruge det i brændeovnen næste vinter? Birgit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke som sådan Birgit. Mandens betaling er træet til brænde, men jeg får masser til at lave flis af, og det er ok for mig. Hellere det, end slet ikke at få fældet træet :-)))

   Slet