28 februar 2016

Frustration og frostvejr

 

 

 

 

2016-02-27 19.53.50

Lørdag modtog jeg post fra mit forsikringsselskab med besked om, at alle mine forsikringer er opsagt! Lettere rystet, og noget mere irriteret må jeg endnu engang tage fat i min økonomiske admin for at høre, hvad fanden der NU er gået galt. Een ting er at stå uden mobilforbindelse i en uhyggelig situation, en anden at køre rundt i en bil ( som liiiige er blevet synet), der ikke er dækket. Jeg håber forventer at hun gør skaden god igen, men jeg skal ikke lyve og sige at jeg ikke er stresset over det. Det er SÅ grænseoverskridende at stå en situation, hvor man må bede om hjælp og overlade noget så privat som sin økonomi til en fremmed på kommunen, og jeg er slet ikke et sted, hvor jeg kan stampe i jorden og forlange ansvaret tilbage. Jeg kan desværre slet ikke overskue den del af tilværelsen, men lige nu ser det sgu ud som om, at det offentlige heller ikke kan..

 

 

Når det er sagt så har katte og kvinde været ude på en kort morgentur i dag.

IMG_9172

 

 

 

2016-02-28 08.17.18-1

Vinterens næstsidste dag bød på frost og dis, så vi gik ud i håbet om at hele verden ville være stille og forladt. Det var den også. Næsten.. vi nåede et godt stykke ned af den nye rute, men da vi vendte om for at gå tilbage igen, begyndte en hund at gø helt hysterisk, og dermed var to katte i fuldt firspring over stepperne. I hver sin retning!

 

Også her skal vi nok lige vænne os til de nye omgivelser, og det faktum at bylivet er rykket tættere om os.

 

Da roen var genoprettet lykkedes det mig at få styr på tropperne, og vi kom hjem i samlet flok. Nu ligger begge og snorksover, og jeg tager lige en kop mere foran nyhederne på tv.

IMG_9173IMG_9181

4 kommentarer:

 1. Hvorfor får du ikke lavet en budget konto i din bank..?
  Jeg har lært mine børn at en budgetkonto er uundværlig og det har de sagt mange gange til mig at de er så glade for at jeg fik dem til det:-)
  Få en aftale med din bank..du ved hvad du har af indtægter og udgifter..og lad dem sørge for at de bliver trukket på de datoer de skal hver måned.
  Så er resten af de penge der står tilbage på din lønkonto til at bruge på mad osv.
  Men hver måned er man sikker på at alle ens udgifter bliver betalt og du ikke behøver at gå og være nervøs for ting som dette.
  Det føles også dejligt at man selv kan ordne sin egen økonomi.
  Min ældste stedsøn havde et super godt job og egen lejlighed fra han var 18 år.
  Men han husket ikke hvad der skulle betales og fik tit rykkere både for husleje. el der blev lukket..osv.
  Indtil jeg hæv ham med i banken og fik lavet en budgetkonto.
  De 3 andre børn fik jeg lært det samme og de siger alle sammen at det har givet dem en tryghed.
  Jeg er sikker på at en klog kvinde som dig..sagtens kan klare dette.
  Kan jeg der har været syg og bange det meste af mit liv..kan du også.
  Og du vil føle en glæde og en sejr over at du selv kan..<3

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Armen for fanden da osse, nu må de sgu vågne op på den kommune.
  Og selvfølgelig dumper sådan et brev ind på en lørdag, hvor man ingen kan træffe før på mandag (hvis man er heldig)
  En budgetkonto lyder som et godt alternativ.

  SvarSlet
 3. Jeg er lidt rystet over du tør køre rundt i en bil uden forsikring! Hvad hvis der skete et uheld? Det tror jeg ikke jeg kunne leve med personligt...

  Foreslår som de andre en budgetkonto, med mindre banken siger nej pga dårlig økonomi er det da det eneste der giver mening. Troede alle havde sådan en faktisk...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis der er plader på en bil, er den forsikret - uanset om forsikringen er betalt eller ej. Det er først, når/hvis politiet henter pladerne, at forsikringen ryger.

   Slet