19 juli 2016

Jeg lever endnu

 

 

 

 

2016-07-17 07.47.01-1

Her er feriestille, men jeg lever skam endnu. Dagene går bare, og selvom jeg hverken har ferie i gængs forstand, eller er iført badetøfler på vej til et eksotisk dyp i et fremmed hav, så dovner jeg på samme vis, som hvis jeg nu var.

 

Kroppen dikterer kun havetid i små doser, men man kan også nå meget på en time eller halvanden..

2016-07-19 10.52.36-1

Feks har jeg været nødt til at tænke ud af boksen, for at få mere plads til kompost og planteaffald. Min sorte færdigkøbte er proppet til randen og mere med, så et par gamle stakitter fundet bag ved skuret er nu gravet ned et diskret sted, og med dem har jeg så tre meter på langs til at gemme afklip og deslige bagved. Foran er der nu ryddet og gjort plads til, at jeg kan komme til med min trillebør.

2016-07-01 19.34.47

2016-07-19 10.53.13

Fordelt på et par dage og alt i alt et par timer. Mere skal der ikke til, og så er der lidt mere ro og orden lige der.

4 kommentarer:

 1. Hold nu helt op! Man skulle tro du havde smidt en bombe med supergrokraft i den have. Jeg holder aldrig op med at undres over hvor frodigt der er hos dig og hvor meget du har fået banket ned i den have på så kort tid. Helt fantastisk. Og du har helt ret, man kan nå meget med små skridt ad gangen! God ferie:-D og knus fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 2. Der er så fint i din have :-) Da jeg havde have, havde jeg en "tønde" af hønsenet eller lignende (bare 4 stykke grene som hjørnestøtter) - og heri kom jeg affald fra haven. Afklip og den slags. Det forsvandt ganske hurtigt, så der blev plads til mere, og selv om det måske ikke blev til kompost - så var det en god og praktisk måde at komme af med det på... :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det godt at se! :)

  SvarSlet
 4. Din have er stadig så imponerende! Nu skal min have ha den store sensommer - tur. Der er mange af forsommer stauderne, der ser lidt slidte og forvoksede ud nu. Sød kat på insta - den burde hedde hindhu eller bindhi med den plet i panden.

  SvarSlet