07 oktober 2016

Lammelse. Kan ikke beskrive det på anden måde

 

 

 

 

Mine fingre ligger på tasterne, men .. jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal sige. At prøve at beskrive det sted jeg står nu er egentlig let nok, men chokket har paralyseret den del af min hjerne, som styrer evnen til at bevæge mig. Og til at handle.

 

Jeg kan simpelthen ikke.

 

Meget har jeg været igennem de sidste seks år og mange forskellige følelser har været med i forløbet, men DET her.. jeg ved sgu ikke, bortset fra at der ikke er en kæreste indover, så har jeg det fuldstændigt som dengang jeg blev kørt hen og afleveret på den lukkede. Sorg. Chok. Uvirkelighedsfornemmelse. Vantro.

 

Vrede eller det der ligner kan jeg slet ikke engang svinge mig op til.

 

 

cats

Til alle I, der på mine vegne har skrevet med råd om indsigelser og LLO. Det nytter ikke noget som helst, for enden bliver uanset hvad, at udlejer selv skal bo her. Punktum. Det vil være nytteløst at forsøge at stampe 700kr op af den tørre muld. LLO svarer ikke på noget som helst før man er medlem, og det vil i sidste ende alligevel være mig, som efter opslidende kamp skal pakke hele lortet ned i flyttekasser een gang til.

 

Og lov mig nu, at I ikke vil begynde at skændes i kommentarfeltet.. Jeg kan sgu ikke klare det, selvom jeg ved I mener det godt, og at det er fordi I føler med mig og vil hjælpe. Jeg er ikke i stand til at leve som andre, med et socialt netværk, der kan troppe op og være der for mig, og derfor har jeg behovet for at “tale” med nogen både her og via de sociale medier. Jeg har brug for jer derude, men I må ikke skændes. Vel.

 

Hvis I gerne vil gøre noget, så er det jeg har allermest brug for, hjælp til at komme videre herfra. Og med det mener jeg ikke i al hast, DET har jeg prøvet og det er gudskelov ikke nødvendigt, selvom enhver tanke om at være her, på eet sekund blev ubærlig. Selv er jeg stået helt af nu. I hovedet. Der skal pludselig til at kigges boliger igen, og jeg magter det bare ikke. Konsekvenserne er for voldsomme og da jeg vågnede i morges, var ansigtet fuld af udslet! BANG og BUM. Kroppen reagerer med det samme, og den gør det over det hele. Smerter og allergi. Noget siger mig, at det igen skal følge mig, og det sandsynligvis lige indtil den dag, jeg står et nyt sted og har pakket ud. Igen!

 

Jeg kan stille min fremtid ret klart op nu:

 

Enten er det slut med private udlejere,  hvilket vil betyde at min fremtid ligger et eller andet sted i en lejlighed. Bliver det sådan, så vil jeg udenfor enhver tvivl måtte aflive begge katte, og selv vil jeg igen havne der, hvor jeg ikke kommer uden for en dør i uger og måneder af gangen. Jeg ved det, for der HAR jeg været.

Eller.. jeg kan slå mig til tåls med, at jeg i al fremtid skal være nomade. Flytte fra hus til hus med jævne mellemrum.

 

Og så har jeg slet ikke taget økonomi og menneskeligt overskud med i ligningen.

 

Det er der jeg befinder mig nu. Mentalt. Og der hvor jeg befinder mig nu, er der så meget mere utrygt og fortvivlende end der, hvor jeg befandt mig for 24 timer siden. Lad det være en lektie til os alle. Intet er stationært. Man kan aldrig være tryg. Man kan miste fundamentet på et sekund uden forvarsel. Og den der med, at “tro på det”, “tillad dig selv at give slip”

 

.. glem det.

33 kommentarer:

 1. Stort kram til dig og hvem ved, måske dukker der et lille hus op i kanten af en skov, i sund tilstand vel at mærke :)) har du brug for en deling på instagram efter hussøgning gør jeg meget gerne det, for selvfølgelig skal du ikke i lejlighed med tab til følge, så sku nok hellere risikoen for en nomade, af begge onder

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte. En deling vil være super, men hvad pokker skal jeg skrive? Er lidt tom indeni..

   Slet
 2. Der findes mange almennyttige boliger (ikke private), som er fx rækkehuse. Hvor man gerne må have kat. Og hvor du kan bo til evig tid. Mange steder skal man være skrevet op, men, og særlig på sydsjælland, ved jeg, der er mange boliger uden venteliste.
  Her er et link, når du er klar til det, og først der: https://bosj.dk/
  Jeg føler med dig. Og ønsker dig god vind.
  Fra Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer med i mine overvejelser så mange mange tak Laila :-)

   Slet
 3. Et meget bedre link: http://www.boliglolland.dk/ledige-boliger

  SvarSlet
 4. Det er da lidt interessant
  http://www.lejebolig.dk/lejebolig/1406774/hyggeligt-5-vaer-hus

  SvarSlet
  Svar
  1. Har kigget Lone, men der er elvarme, og det er monsterdyrt desværre. Jeg kender faktisk godt huset og hvor det ligger og det er ikke en dårligt forslag iøvrigt. Tusind tak fordi du gider :-)

   Slet
 5. "Lad det være en lektie til os alle. Intet er stationært. Man kan aldrig være tryg. Man kan miste fundamentet på et sekund uden forvarsel."

  Det kan man nemlig. Du har LIVET, nyd hvert minut.

  SvarSlet
 6. Forunderligt at du stadig er (lidt) oprejst efter sådan en knockout.
  Fantastisk at du er i stand til at forbyde alle os velmenende mennesker at skændes i kommentarfeltet. Jeg er vild med det - og med dig!
  Du er bare utrolig. Du fortjener alt det bedste.
  Det MÅ være derude til dig.

  SvarSlet
 7. Henriette, du har fuldkommen ret i, at det ikke nytter at gøre indsigelse mod opsigelsen. Godt nok er lejeloven præceptorisk (kan ikke fraviges til ugunst for lejeren), men medmindre der står i lejekontrakten, at lejemålet er uopsigeligt, kan en ejer selvfølgelig sige en lejer op, forudsat at han overholder gældende regler på området.

  Og det har din udlejer jo gjort dels ved, at begrundelsen er, at han selv skal bebo huset, dels ved at give dig 12 måneders opsigelse. Dertil kommer, at ingen vel har lyst til at bo et sted, hvor man ved, man ikke længere er ønsket ...

  Det er forbandet ærgerligt, at det her skulle ske, men hverken ejere eller lejere kan jo spå om, hvad der sker her i livet. Mit bedste råd ville være næste gang at finde noget almennyttigt, hvor du kun kan siges op, hvis du misligholder lejekontrakten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis. På et sekund kom følelsen af at være fremmed i eget hus ind over mig. Virkelig ikke rart...

   Slet
 8. Og så hedder det sgu da præceptiv - ikke præceptorisk. Lod mig forvirre af modsætningen, som hedder deklaratorisk ...

  SvarSlet
  Svar
  1. HA! du er sgu go' Jeg har kender ikke engang det ord :-)))

   Slet
 9. Godt der denne gang ( når nu det skal være , øv ) er god tid. Tid til overvejelser, tid til at finde, tid til at pakke og være med i det. Ikke i huj og hast. Men så ærgerligt og så synd og uretfærdigt at det skal være dig, der skal på den igen. Men. ... Giv dig tid og træk vejret. Et helt år er der at gøre med. Prøv om du kan, at vente til lysere tider med at tage hul på projekt " flytning". Ved det er svært. Håber du kan holde humøret oppe trods alt. Mange hilsner Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tiden er pludselig min ven :-) Nemlig. Tusind tak Lene

   Slet
 10. Øv, hvor er jeg ked af det på dine vegne, Henriette! Jeg forstår så sandelig godt, at du føler dig væltet omkuld.
  Som en skriver højere oppe, så findes der rækkehuse med have og hvor du kan have begge katte. Nu ved jeg ikke hvor langt du er villig til at flytte, men BoligNæstved har nogle rækkehuse i hhv. Menstrup og Spjellerup (lidt uden for Næstved, ude omkring Karrebæksminde, hvor der er super lækker og smuk natur), hvor der også er kort venteliste - under et år. De ligger lige ud til marker og åbent land.
  Mange hilsner og kram fra Maiken

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil egentlig helst blive hernede. Økonomisk vil det være helt umuligt for mig at skulle flytte tilbage over broen forresten.. Men tak fordi du gad komme med forslag. Det er jeg glad for :-)

   Slet
  2. Huslejen er faktisk ikke så gal igen (efter min skala, selvfølgelig - jeg aner ikke hvad hverken en pension eller en boligsikring ligger på), men hvis det er der du har det bedst, så er det jo selvfølgelig det du skal :-D Og som en anden også skriver, så vil det jo også betyde ny kommune med alt hvad dertil hører.
   Men hvis jeg må komme med et råd, så vil det helt klart være at leje gennem et boligselskab, så du ikke er begrænset i lejeperiode og har ordentlige forhold.
   Jeg vil til enhver tid hjælpe hvor jeg kan :-)

   Slet
 11. Jeg har lyst til at bande og svovle på dine vegne, for hvor er verden nogen gange et uretfærdig sted.. men din udlejer kan jo ikke engang gøre for det. Håber virkelig at du finder noget andet, hvor du evt er lovet at noget sådan ikke kan ske.. selv om det nok ikke er let og i forvejen er der nogen steder mangel på boliger. Vi har selv stået på venteliste i over 2 år, ved fyns almennyttige.. netop fordi jeg ikke ønsker at skulle leje et hus ved en privat.

  Sender alt hvad jeg har tilbage af positiv energi til dig..

  Kæmpe krammer.. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tiden er min ven lige nu Jeanette, men ja... her må der godt bandes :-)

   Slet
 12. Uanset hvor mange velmenende henvisninger og links til boliger du sikkert vil få, så skal du gøre op med dig selv, om du vil blive i Lolland kommune. Du har din bostøtte og din økonomidame, din læge og kiropraktor her og Josefine. Hvordan kommunen forholder sig til nyt indskud mm er vel også afgørende for fremtidige muligheder. Når du kan, så gør op med dig selv, hvad der er vigtigt, så du undgår impulsive beslutninger. Der findes rækkehuse i boligforeninger med tillladelse til 1 kat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg VIL blive her Helle. Elsker at være her, har fået etableret et godt netværk og netop også Josefine. Så den ligger ihvertfald helt fast. Måske jeg skulle komme op til dit hood hihi :-))

   Slet
  2. Det er så Guldborgsund kommune. Men prøv da bare Krenkerup gods. Eller Søholt, Engestofte, Knuthenborg m.fl.

   Slet
  3. Det er så Guldborgsund kommune. Men prøv da bare Krenkerup gods. Eller Søholt, Engestofte, Knuthenborg m.fl.

   Slet
 13. Det er jo ikke en løsning, når der er to katte ...

  SvarSlet
 14. Lige nu har jeg da mest lyst til bare at køre til Rødby og købe et lille hus til dig... Og dine 2 katte.

  SvarSlet
 15. Det var ellers en god ide. Det skal være et godt sted, hvorfra man både kan se havet og skov og marker. Dem er der mange af på Lolland, og ved køb vil ydelse pr. måned være mindre end ved at leje. Så køb endelig anonym, og lej det ud til Henriette. Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Mette, Jeg skulle måsske til at søge efter en sugardaddy :-) Ideen er jo ikke ringe, men nok desværre bare en drøm

   Slet
 16. Anonym: Åhhh JA, gider du? Det ville faneme være det bedste der kunne ske :-))) Tænker at det bare må være en ønskedrøm, men tanken er sød..

  SvarSlet
 17. Åh, jeg kan næsten ikke klare at læse om den nyhed! For pokker da! Hvis jeg havde mange penge (det har jeg desværre ikke!), så ville jeg også købe et lille hus og leje ud til dig. Jeg ved jo, hvor godt du passer på det. :-) Jeg har tidligere kigget huse i Rødby og ved, at de koster meget lidt at købe, men hvad nytter det, hvis man ikke kan få kommunen eller banken med på den? Alternativt et lejehus på et af godserne - de ligger som regel dejligt, men selvfølgelig ikke så centralt som du bor nu...

  SvarSlet