15 november 2016

Den fjerde dag

 

 

 

 

 

Jeg bevæger mig rundt i dag fire, og har ramt det stadie, hvor jeg er i en tåge. En tåge af træthed og underlighed. Jeg er ok, men skal lige sove en uges tid tror jeg, inden jeg igen har lidt overskud til at dele med her herinde.

 

Har ikke engang fået lagt nye billeder ind på computeren, så det må I have tilgode en stund endnu.

 

See you later.

20 kommentarer:

 1. Godt at høre fra dig. Klart din krop protesterer ovenpå al den virak. Ønsker dig god bedring og snarlig jubel over nyt hus og have - samt katte, der ikke stikker af :-)

  SvarSlet
 2. Som Tina siger: Godt at høre fra dig! - men tag nu tiden til at lade roen sænke sig over gemytterne. Så vil vi sende energi til jer og glæde os til opdateringer fra det nye, BLIVENDE domicil! Pas godt på hinanden!
  Hanne

  SvarSlet
 3. Tror sig da pokker du er træt! Tag den tid det tager at finde dig selv igen, og klap kattene imens, så bliver alt godt:-) Glæder mig til at høre nyt når tiden er inde. Varme knus og kram til dig og pelsdyrene fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig skal du det; det har været en barsk omgang... Hils de små pelsede :-)

  SvarSlet
 5. Gi dig selv god tid og noget ro, vi går ingen steder..

  Knus Jeanette <3

  SvarSlet
 6. Jeg glæder mig til du kommer ud gennem tågen og har lyst til at dele ord og billeder fra jeres nye hus :)

  SvarSlet
 7. Du har en styrke, jeg slet ikke tror du er bevidst om..Så det nye hus og have, skal nok blive forvandlet til jeres hjem :)

  SvarSlet
 8. Nå, det er stadig synd for dig og du påtager dig stadigvæk ikke ansvar for eget liv - man skal åbenbart synes, det er synd for dig - det kaldes sekundær gevinst også mange af de andre, der kun giver dig ret i alt ting på bloggen. Ja, jeg vil sgu´da også gerne gå og hygge mig med havearbejde og kreative sysler hele dagen i stedet for hamsterrullen med at arbejde i 40 år, før man kan nyde friheden. Men nyd din pligtfrie liv - betalt af skatteborgerpenge af andre, der knokler hele dagen uden at ynke også selvom det kan være meget hårdt - men vi betaler stadig skatten med en vis glæde ,men det varer nok ikke ved, så nyd det så længe du kan :-)

  SvarSlet
 9. Til Anonym:
  Når man intet godt har at sige, så skal man tie stille!
  Det her er faktisk Henriettes blog - lidt ligesom hendes eget hjem - så hvis du har lort på støvlerne, så bliv venligst ude, tak
  Idiot!

  SvarSlet
 10. Til anonym: Man må næsten håbe,at du en dag bliver ramt af psykisk sygdom. Så kan du gå der hjemme og have det ad helvedes til og prøve om du kan finde noget meningsfuldt at give dig til. Det kræver nemlig styrke på trods af lidelse og smerte. Derfor et vi mange, der forstår og anerkender Henriette.

  SvarSlet
 11. Lettede det at komme af med det sure opstød? Hvorfor i alverden besøger du en blog, når du bliver så arrig? Gå en lang tur i frisk luft en dag, du har fri. Det vil gøre dig godt. I øvrigt er jeg sikker på, du slet ikke har lyst til at leve dit liv under Henriettes betingelser. Når jeg ser, hvordan Henriettes fysik reagerer efter et par flyttedage, kan jeg blive helt taknemmelig for, at jeg er i stand til at klare hamsterhjulet.

  SvarSlet
 12. Kære Henriette.
  Jeg håber at du trækker på skulderne ( og smilebåndet) over anonyms kommentar. Vi andre med livserfaring ved at livet kan slå forbandet hårdt! Rank ryggen, smil og nøjes med et : tsk
  Du er en sej kvinde!
  God weekend.
  Pernille :-)

  SvarSlet
 13. Til Anonym.Man skal ikke sparke til en der ligger ned, det kan så hurtigt blive dig selv der ligger der. Det lyder for mig som om du har fået misundelsen galt i halsen. Jeg synes også det er ynkeligt at dække sig under Anonym, kan du lukke sådan en gang lort ud så burde du også have mod til at stå ved dine synspunkter med dit navn! Og så synes jeg bare du skal forlade denne blog og finde andre græsgange der passer dig bedre. Varme knus til dig Henriette, du er den sejeste kvinde jeg kender!

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 14. Jeg kommer i tanker om, at det vist er Henriette, der har frabedt sig de her diskussioner (skænderier). Og selv om det er godt nok svært at tie stille til så dumme kommentarer, er det nok bedst at skrive sig Pernilles ord bag øret. Godt sagt. Og slap af, Henriette!
  Hanne

  SvarSlet
 15. PYT på tåbelige kommentarer fra tåbelige mennesker... ;-)

  SvarSlet
 16. Kan da godt forstå at ovenstående skrives anonymt 😒 hvor fejt..... Og småligt

  SvarSlet
 17. Til anonym: Du har ikke forstået et brik af det hele; vi er rigtig, rigtig mange der kan se at Henriette kæmper og kæmper og kæmper. Gang på gang bliver hun slået omkuld som en tumling, og gang på gang rejser hun sig igen. Så Henriette, lad dig ikke kue; du er en supersej kvinde og du kæmper med næb og klør. Hatten af for det. You go girl ....... Som kvinde er jeg sgu stolt af en medsøster som dig.

  SvarSlet
 18. Kære Allesammen
  Måske spørger jeg dumt, for jeg har ikke megen forstand på denne moderne kommunikationsform, men altså: Kan Henriette ikke bare blokere for Anonyms giftigheder, så A's skriverier slet ikke får adgang??? Det er jo mobning af værste skuffe. Hver gang ulykkerne vælter ind over Henriette, kan man være sikker på, at Anonym er der på pletten.
  Jeg kan godt huske, at Henriette engang har svaret, at hun sætter en ære i, at alle kan komme til orde, men hun må da blive ked af det hver gang. Der må være en grænse, og selv om Anonyms indædte ondskabsfuldhed ganske vist afslører, at hun sikkert ikke selv har det for godt, berettiger det vel ikke til at 'forgribe sig' så nedrigt på andre.
  Jeg håber, at du sover godt, Henriette, og restituerer dig af alle kræfter.
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 19. Mon ikke der er mange, der hver dag kigger her, flere gange, i håb om, der er nyt om, hvordan det er gået med Herman og Holger. Jeg venter ihvertfald spændt. Håber Henriette snart er helt frisk igen. Mette.

  SvarSlet