31 december 2009

2010 banker på... og jeg kan næsten ikke vente.


Der gøres status mange steder, også her i blogland. Jeg selv orker dog ikke at kigge så meget tilbage på året der er gået. Det har været træls på mange fronter, så jeg kigger frem og glæder mig til at tulipaner og primulaer skal indtage min stue og altan. 2010 kan kun blive et bedre og mere glædeligt år er jeg sikker på.

Der er dog flere sider af 2009 der fortjener at blive fremhævet som noget særligt.

Blogland og dets "indbyggere" har modtaget mig så fantastisk, og jeg har lært langt mere end jeg nogensinde havde forestillet mig, da jeg skrev den første linie en dag i april. Allerede i det første indlæg fik jeg en kommetar, og fra dag tre er det så gået slag i slag. At blogge har givet mig en masse, en udvikling er blevet skudt i gang uden at jeg selv var klar over, at det ville blive sådan.

Jeg glæder mig til et nyt år med mange flere indlæg og ny viden her fra.


Jeg fik Rasmus tilbage og også fire pelsede kom ind i mit liv med høje hyl og masser af herlige og muntre påfund.

Baby Cupcake

Baby Lakrids

Og Babyerne Karamel og ChokofantOgså en anden fantastisk og positiv ting bringer jeg med mig ind i 2010. På det mere praktiske plan kan jeg nemlig også glæde mig over at strikkeriet har bragt noget med sig, ud over selvfølgelig en masse dejlige projekter. Som med bloggen genoptog jeg strikkeriet omkring april måned, og også her anede jeg ikke dengang at det skulle komme til at betyde så meget i mit liv. At det skulle sætte mig i forbindelse med så mange kloge og kreative ligesindede kvinder, OG at jeg rent faktisk skulle kommet til at møde nogle af dem. DET er en gave jeg glæder mig over hver eneste dag.

Faktisk har jeg hele livet været ene i min tilværelse om at være kreativ. Har aldrig haft veninder eller andre der fremstillede noget som helst med deres hænder. Aldrig har jeg før oplevet, at kunne dele min begejstring for netop det at være kreativ, og også den virkning det har for sjælen at nørkle med et eller andet uanset hvad det måtte være. Jeg husker dengang Josefine var lille og jeg sad med mit broderi. Min eksmands venner og deres kærester var målløse simpelthen, men de accepterede dog at sådan var jeg bare og jeg var simpelthen hende den lidt gammeldags og underlige.. ;) Det er næsten 19 år siden og meget har ændret sig, i dag er det jo helt trendy at nørkle og fremtille egne ting. Det var det knagme ikke dengang.
Jeg slutter her med et kæmpe tak for året der er gået og alle de kloge, søde, fantastiske, hjælpsomme, varme og omsorgsfulde kommentarer jeg har fået herinde. På de dårlige dage kan de klikkes frem, og give mig et skub.Rigtigt godt nytår og vi "ses" igen i 2010.

17 kommentarer:

 1. Kære Henriette,
  Jeg håber du får en godt og lykkebringende 2010. Jeg har fulgt dig meget af tiden på din blog (men vist ikke helt fra starten) og jeg glæder mig over dine indlæg som er så hjertevarme, inspirerende, lærerige. Blog-vennerne kan give et spark hvis der er brug for det og knus kan man altid give - jeg er glad for at vi fandt hinanden blogge. Rigtig godt nytår - jeg glæder mig til at følge dig i det nye år. Knus

  SvarSlet
 2. Kære Henriette. Glædeligt nytår, og tak, fordi du kom til kageskalas, for kommentarer på bloggen, og for dit rare julekort.

  Kom godt ind i det nye, hvor vi sikkert ses til nye nørklerier og andet fis:)

  SvarSlet
 3. Kære Henriette.
  Godt nytår til dig :-)
  Glad for at have "lært" dig at kende.
  Tak for din åbne, ærlige blog. Synes, at du er kommet langt i dit liv og glæder mig på dine vegne. Glæder mig til, at høre mere fra dig, og håber at 2010 bliver året hvor vi mødes til strik :-)

  SvarSlet
 4. Kære Henriette!
  Jeg ønsker dig og dine et glædeligt nytår. Tak for i år.
  Knus.

  SvarSlet
 5. Kære Henriette :-)
  Også godt nytår her fra Nordjylland , håber du og dine kommer godt ind i det nye år .... År 2009 har været er helvedesår for mange af os og jeg tror og håber på at 2010 bringer en masse godt til os alle. Det kan ihvertfald kun blive bedre :-)
  Jeg syntes som du at bloggen er en mega dejlig oplevelse , man bliver jo helt afhænig af det , på den gode måde :-)
  Glæder mig til at følge dig i 2010 også ;-))

  SvarSlet
 6. Kære Henriette! Tak for alle dine dejlige indlæg og kommentarer. Jeg ønsker og håber, at 2010 bliver et lykkebringende år for dig og din familie. Godt nytår:-)

  SvarSlet
 7. Kære Henriette

  Tusind tak for året der gik. Jeg sender ønsker om et godt nytår og et forrygende nyt år :)

  Knus Pernille

  SvarSlet
 8. Du og dine, plus de pelsede selvfølgelig, ønskes et godt og lykkebringende årsskifte... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 9. Rigtig godt nytår til jer allesammen.

  SvarSlet
 10. Kære Henriette

  Jeg vil bare ønske dig et rigtig godt nytår og et lykkebringende 2010 (det kan kun blive bedre!)

  Tak fordi jeg har mødt dig ansigt til ansigt og tak for kommentarene på min blog.

  Rigtig god aften og et stort nytårsknus fra mig
  Kari

  SvarSlet
 11. Kære Henriette

  Jeg glæder mig til at læse din status for 2009. Det vil jeg gøre straks i det nye år. Jeg er kun lige forbi for at ønske dig og din familie et rigtigt godt nytår. Det er dejligt at vide, at I hopper ind i det nye år som én familie :-)
  Mange kærlige hilsener til dig og dine! Knus til dig :)

  SvarSlet
 12. Du har betydet rigtig meget for mig og jeg glæder mig til 2010 og til at vi begge skal starte på endnu en frisk start og jeg håber, at du får et dejligt år. Jeg tror jeg en dag ved lejlighed skal tage din blog fra dag et og læse indlæg der vedrører din historie. Fik jo lige historien om Rasmus eller dele af den. Jeg har snart blogget i et par år og elsker det og som Preben siger..det er jo også gratis og hvor meget er lige det i livet af den slags : ) jeg håber du får en dejlig aften og 1000 tak for din varme, ærlighed og glæde ved at dele med alle os : ) Rigtig godt Nytår...knus fra mig

  SvarSlet
 13. Rigtig godt nytår til dig og glæder mig fortsat til at følge dig i din skønne blog i 2010.

  SvarSlet
 14. Kære Henriette
  Jeg ønsker dig et rigtig dejligt nytår - fyldt med glæder og gode ting. Tak for dine kommentarer på min blog - og tak fordi jeg har lært dig at kende på anden vis :-))). Det har været dejligt at følge din blog - sjov og knap så sjov læsning til tider. Men jeg har stor respekt for din åbenhjertighed - og ønsker dig alt det bedste for dig og dine.

  Kærligst Gittemay

  SvarSlet
 15. Kære Henriette,
  Næste år kan jo kun blive bedre. Jeg er rigtig glad for at lære dig at kende og ser frem til at mødes med dig i 2010 - mon ikke du vil ud at gå en tur med mig i Vanløse, så jeg kan få genopfrisket gamle minder?

  Jeg håber du får en dejlig aften på trods af nytårsballade, stiletter og champagne... Og ellers må du jo sove et par døgn ligesom jeg gør ;o)

  Jeg ønsker dig et fredeligt, glædeligt og lykkebringende nytår.

  Kærligst, Mette

  SvarSlet
 16. Rigtig godt nytår til dig og dine, jeg er overbevist om, at 2010 er mulighedernes år, lad os bruge det fuldt ud!

  SvarSlet