28 august 2013

Når haven tager sit sjal på, bliver det hele lidt indviklet

 

 

 

Ikke så mange ord, men billedspam i rå mængder. Det orker jeg i dag. Jeg insisterede overfor mig selv her til morgen på, at stå tidligt.. bum bum op, fordi jeg så gerne ville indfange og opleve de tågede morgener vi har nu. Godt jeg gjorde det, for det ER en skøn årstid, selvom jeg så må leve med kronisk panik efter mørkets frembrud. Om nogle måneder kan jeg igen tænde lys når det bliver mørkt, så jeg kan bevæge mig rundt i huset uden at være nervøs, og med tiden går denne tåbelige angst vel i sig selv. Ligeså er det et held, at ingen kan opleve min adfærd når jeg skal alene fra den ene ende til den anden om aftenen.. 

 

Naturens sjaler ser sådan ud:

IMG_6796IMG_6802IMG_6808IMG_6810IMG_6820IMG_6827IMG_6835IMG_6838

Foruden alle de fineste lacesjaler, som hænger allevegne i min have, var luften også tyk af fugt i morges. Så tyk faktisk, at dråber faldt tungt fra blade og tag. I byen har jeg aldrig oplevet eller bemærket det, men hernede i stilheden er lyden af sådan en fugtig morgen helt utrolig. Det lyder som stille regn, men ER kun lave skyer som man kan kalde det.  Knitrende og klikkende nærmest. Som en masse instekter der taler sammen derude et sted.

 

IMG_6780IMG_6783IMG_6786IMG_6791IMG_6793IMG_6823IMG_6824IMG_6828IMG_6833IMG_6834

 

Se det er sgu et eventyr, der omringer et liv helt i bund..

8 kommentarer:

 1. Smukt...godt du gjorde det - fantastiske fotos!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lone, jeg glæder mig over at du har nydt dem :)

   Slet
 2. Henriette hvorfor kan du ikke tænde lys om aftenen ? Det holder da ikke :-(

  Hilsen Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, aehm.. det er jo fordi jeg er mildest talt bange for de chok jeg får hvergang jeg møder en edderkop. Så hellere at jeg ikke kan se dem. En underlig omvendt rationalisering jeg ved det godt hihi. :-)))

   Så sparer jeg da også på strømmen så længe HAHA:


   Knus til dig :)

   Slet
 3. Edderkopper tager man da med støvsugeren! Og så et solidt stykke sammenkrøllet køkkenrulle i røret bagefter, så de ikke på nogen mulig måde kan kravle ud igen.

  Dine billeder er så betagende smukke - har du aldrig overvejet at udstille? Du har en fantastisk evne til både at se motiverne og få billederne så smukt komponerede. Jeg er lige betaget hver gang!

  SvarSlet
 4. Sikke nogle smukke billeder, du har taget af de fantastiske edderkoppespind - jeg er heller ikke vild med edderkopper, men set på denne måde, er det de rene kunstværker.
  Mange hilsner
  Jette

  SvarSlet
 5. Dejlige fotos! Tak for foto-spam! :-)

  SvarSlet
 6. Jeg har aldrig set så smukke billeder af edderkoppespind, som disse du har taget!
  De kan noget helt særligt, de Lolland-edderkopper :)

  SvarSlet